• Practice is the effort
    of being there

    Patanjali

  • Teacher Trainings

    Anatomy and philosophy based trainings to learn, examine and practice. New trainings starting in October.

    Find all the information on our new site!

Change is Here, Again

We hebben besloten om eind juni te stoppen met onze lessen bij Parq Studios en een pauze te nemen. Lees alles hierover in onze laatste nieuwsbrief.

We weten op dit moment nog niet wat de toekomst gaat brengen. Als je op de hoogte wilt blijven en van ons horen als we nieuwe plannen gaan maken, meld aan voor onze nieuwsbrief.

Anat & Marcels Teacher Training programma’s gaan gewoon door. Ze hebben alleen een nieuwe naam gekregen: The Functional Yoga Teacher Training, of in het kort TFY Teacher Training. Je kunt alle informatie vinden op de nieuwe website: tfyteachertraining.com.

Functional Yoga

Al onze teachers geven Functionele Yoga: dat betekent dat wij meer geïnteresseerd zijn in jouw ervaring dan hoe je er uit ziet. We respecteren wat jou jou maakt. Jouw Yoga practice moet niet proberen jou te veranderen in iets dat je niet bent, maar je stimuleren om de best mogelijke versie van jezelf te worden.

Onze visie

Wij geloven dat een oprechte, toegewijde yogapractice een groot verschil kan maken in ons leven. Het is een verrijking die energie, inzicht en een doel geeft. Wij geloven dat de wereld warriors of compassion nodig heeft. Die moedig genoeg zijn om zichzelf eerlijk in de ogen te kijken, gedreven zijn om te veranderen wat veranderd moet worden en mildheid tonen als verandering niet mogelijk is.

Teachertraining

Of je nu echt yogales wilt geven of gewoon op zoek bent naar verdieping, een Teachertraining bied je een setting om te leren, te onderzoeken en te oefenen in een veilige en ondersteunende omgeving. Onze opleidingen hebben een stevige basis van anatomie en filosofie, de twee pijlers van een goede yogapractice. Om de kwaliteit en authenticiteit te waarborgen worden ze slechts een paar keer per jaar gegeven.

Lees verder

Background

The Fat Yogis

Er gaat natuurlijk niets boven een yogales met een leraar in real life. Iemand naast je die je inspireert en motiveert.

The Fat Yogis zijn het beste alternatief: lessen met een leraar alsof hij naast je staat, zonder opsmuk, no-nonsense. Je hoeft alleen maar op je mat te gaan staan en The Fat Yogis aan te zetten.

Lees verder