Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

  • Sanne van Els

Rond 2010 ontdekte ik yoga. Eerder, tijdens lessen BodyBalance, besefte ik me dat de zonnegroet uit de yoga kwam. De zonnegroet ontroerde me steeds opnieuw vanwege de hartopener bij de start en het opheffen van de armen. Rond dezelfde tijd volgde ik een jaar lang Zen-meditatie training. Bewegen, voelen en meditatie, dat kon vast samen gaan. Toen wist ik het: yoga.

Omdat ik geen idee had welke yoga dan ben ik alles gaan uitproberen. Met een liefde voor bewegen en dans viel ik voor de flow in de Vinyasa. Na een paar jaar wilde ik wel meer weten over die yoga-wereld en heb ik de Vinyasa- en aansluitend de Yin-docenten opleiding bij de YogaGarden gevolgd. Ik ben dankbaar voor de kennis en toewijding van Anat en Marcel.

Lesgeven stond niet perse op mijn to do list maar vanaf dag 1 dat ik ging lesgeven wilde ik niet anders meer. Ik vind het heerlijk om mijn liefde en plezier voor yoga over te dragen. Op een functionele manier en voor iedereen.

Yoga geeft mij vertrouwen en de mogelijkheid om beter naar mezelf te luisteren en de wereld ‘mindfull’ dichterbij te laten komen, zonder er door in beslag genomen te worden.

Je zult bij mij niet de hipste legging zien maar ik hoop yoga over te brengen en te kunnen integreren. Samen met mijn leerlingen, in het dagelijks leven, op een luchtige manier en met ruimte voor humor.

Yoga geeft mij vertrouwen en de mogelijkheid om beter naar mezelf te luisteren en de wereld ‘mindfull’ dichterbij te laten komen, zonder er door in beslag genomen te worden.SANNES LESSEN:


MAANDAG:
 10.15-11.45 – 50+ • All levels

See the complete schedule

Dharma means: rightness, justice, goodness and purpose rather than chance.

Eknath Eswaran