• Rotem Zur

Ik kwam op een hele natuurlijke manier in aanraking met yoga lesgeven. Toen ik een wereldreis aan het maken was deed ik mijn eigen dagelijkse yoga oefeningen, en vaak vroeg ik mensen die ik ontmoette of ze met me mee wilden doen. Ik kan me een specifieke dag herinneren in Nicaragua waar ik een nieuwsgierige tiener hielp een wheel pose te doen. Zijn enthousiasme raakte me, en sindsdien begon ik te dromen over het delen van mijn liefde voor yoga door middel van lesgeven.

Mijn eerste lerarenopleiding (Ashtanga)in Mysore, India, was een hele strenge training op basis van uitlijning. Ook al hield ik van de veeleisende training, bleef ik het gevoel houden dat er iets ontbrak. Dit heeft mij naar de Vinyasa TT van YogaGarden geleid, en dit was een heel interessant proces van het ont-leren van veel oude tradities en het opnieuw leren van anatomie an asana praktijk met een functionele benadering.

Ik hoop in mijn lessen de mooie traditie van Ashtanga yoga te combineren met de creativiteit van functionele yoga, en mensen te inspireren tot het ontdekken van nieuwe aspecten van hun fysieke en mentale mogelijkheden.

Ik hoop mensen te inspireren tot het ontdekken van nieuwe aspecten van hun fysieke en mentale mogelijkheden.

Kindness to others favors a nervous system that is kind to itself.

Eknath Eswaran