• Onze docenten

Al onze leraren hebben minimaal twee van onze Teachertrainings gevolgd; en hoewel iedere docent een eigen stijl heeft, gaan ze van dezelfde anatomische en filosofische uitgangspunten uit. Het zijn leraren die zich blijven ontwikkelen in theorie en praktijk. Wij zien lesgeven als een voorrecht, en dat zie je!

Anat Geiger

Anat kreeg haar eerste yogales in de lente van 1996 en vond het zó heerlijk dat ze het nog steeds doet. Gedurende die jaren bleef yoga zich ontwikkelen en uitbreiden, en steeds werden onvoorstelbare uitzichten en mogelijkheden onthuld. Hoe langer je oefent, hoe leuker het wordt, en de practice blijft altijd fris en vol vreugde.

Lees verder

Betty de Regt

Mijn reis met yoga is al lang, ik had mijn eerste lessen toen ik 5 jaar was. En ik vond yoga altijd facinerend. Maar het duurde ook lang voordat ik mijn leraar vond, totdat ik in 2009 bij Yogagarden en Anat’s lessen binnen liep.

Lees verder

Ehud Neuhaus

Yoga is altijd aanwezig geweest in mijn leven. Als kind zag ik mijn moeder thuis yoga beoefenen met haar vrienden. Zelf deed ik als kind aan Taekwondo, aan yoga tijdens mijn middelbare schooltijd en daarna aan Aikido na mijn verhuizing naar Amsterdam.

Lees verder

José Meulemans

Ik ben een overtuigd aanhanger van functionele yoga: hoe je je voelt door en met yoga en niet hoe je eruit ziet in een pose. Dat we allemaal unieke botten, spieren en gekkigheden hebben en dat er voor iedereen een plek op de mat is.

Lees verder

Marcel van de Vis Heil

Marcel started to practice yoga in the gym about 18 yrs ago. Soon after he was hooked did his first teacher training and started to teach. He was the manager of YogaGarden when it opened in 2004, and in 2009 he could take over the studio with Anat Geiger. Since 2008 they run their teacher training program.

Lees verder

Yoga is evenness of mind.

Eknath Eswaran