• Onze docenten

Al onze leraren hebben minimaal twee van onze Teachertrainings gevolgd; en hoewel iedere docent een eigen stijl heeft, gaan ze van dezelfde anatomische en filosofische uitgangspunten uit. Het zijn leraren die zich blijven ontwikkelen in theorie en praktijk. Wij zien lesgeven als een voorrecht, en dat zie je!

Anat Geiger

Anat kreeg haar eerste yogales in de lente van 1996 en vond het zó heerlijk dat ze het nog steeds doet. Gedurende die jaren bleef yoga zich ontwikkelen en uitbreiden, en steeds werden onvoorstelbare uitzichten en mogelijkheden onthuld. Hoe langer je oefent, hoe leuker het wordt, en de practice blijft altijd fris en vol vreugde.

Lees verder

Betty de Regt

Mijn reis met yoga is al lang, ik had mijn eerste lessen toen ik 5 jaar was. En ik vond yoga altijd facinerend. Maar het duurde ook lang voordat ik mijn leraar vond, totdat ik in 2009 bij Yogagarden en Anat’s lessen binnen liep.

Lees verder

Ehud Neuhaus

Yoga is altijd aanwezig geweest in mijn leven. Als kind zag ik mijn moeder thuis yoga beoefenen met haar vrienden. Zelf deed ik als kind aan Taekwondo, aan yoga tijdens mijn middelbare schooltijd en daarna aan Aikido na mijn verhuizing naar Amsterdam.

Lees verder

Jaap Roggeveen

In 2008 ben ik met yoga begonnen. Daarvoor beoefende ik aikido, wat volgens de grondlegger Morihei Ueshiba meditatie in beweging is. Dat vond ik ook terug in yoga, met name in de Yang stijlen ashtanga en vinyasa.

Lees verder

Janita Spriensma

Het heeft even geduurd voordat yoga en ik verliefd op elkaar werden… Toen ik ruim 10 jaar geleden regelmatig yoga ging doen was er de eerste jaren vooral weerstand, irritatie, verveling, oordelen.

Lees verder

José Meulemans

Ik ben een overtuigd aanhanger van functionele yoga: hoe je je voelt door en met yoga en niet hoe je eruit ziet in een pose. Dat we allemaal unieke botten, spieren en gekkigheden hebben en dat er voor iedereen een plek op de mat is.

Lees verder

Marcel van de Vis Heil

Marcel started to practice yoga in the gym about 18 yrs ago. Soon after he was hooked did his first teacher training and started to teach. He was the manager of YogaGarden when it opened in 2004, and in 2009 he could take over the studio with Anat Geiger. Since 2008 they run their teacher training program.

Lees verder

Mischa van Dullemen

In 1990 nam ik mijn eerste yogales en ik was meteen verkocht. Eerst deed ik yoga als ondersteuning van mijn danstraining. Maar snel ontdekte ik dat yoga ook een bron van kennis en ondersteuning was op allerlei andere gebieden.

Lees verder

Nanda Leenders

Ik heb in yoga een manier gevonden om mezelf uit te dagen op meerdere vlakken, het brengt mij balans en verdieping en ik kan meer aandacht geven aan wat er toe doet in mijn leven. Na gedanst te hebben bij verschillende moderne dansgezelschappen heb ik in het geven van aerial yoga lessen en yoga flow lessen eenzelfde energie, vrijheid en uitdaging gevonden die ik graag deel.

Lees verder

Rotem Zur

Ik kwam op een hele natuurlijke manier in aanraking met yoga lesgeven. Toen ik een wereldreis aan het maken was deed ik mijn eigen dagelijkse yoga oefeningen, en vaak vroeg ik mensen die ik ontmoette of ze met me mee wilden doen. Ik kan me een specifieke dag herinneren in Nicaragua waar ik een nieuwsgierige tiener hielp een wheel pose te doen. Zijn enthousiasme raakte me, en sindsdien begon ik te dromen over het delen van mijn liefde voor yoga door middel van lesgeven.

Lees verder

Sabine Blok

In 2009 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga en dit bleek voor mij de perfecte aanvulling op mijn andere intensieve sportactiviteiten. Mijn yoga practice werd het meest aangewakkerd bij de inspirerende docenten Marcel van de Vis Heil en Anat Geiger van Yoga Garden.

Lees verder

Sanne van Els

Yoga geeft mij vertrouwen en de mogelijkheid om beter naar mezelf te luisteren en de wereld ‘mindfull’ dichterbij te laten komen, zonder er door in beslag genomen te worden.

Lees verder

Yoga is evenness of mind.

Eknath Eswaran