• Onbeperkt yoga voor € 69,- per maand!

  of € 59,- op jaarbasis

YogaGarden is jarenlang een stichting zonder winstoogmerk geweest: geen budget voor administratieve medewerkers of voor promotie. Alles wat wij deden qua administratie of promotie was gratis of voor minimale kosten en onze focus was op yoga en yoga alleen!

Wij geloven dat dit de meest transparante manier is om dingen te doen. Het idealisme dat ons motiveerde om een studio te beginnen, inspireert ons nog dagelijks. Tegelijkertijd is de yogawereld de laatste jaren enorm veranderd, en in plaats van de yoga hippies van 13 jaar geleden zien wij nu commercieel succesvolle yoga multinationals verschijnen op iedere straathoek. Wij staan nu voor de uitdaging om ons idealisme intact te houden en om te overleven als studio. Een voorbeeld: Wij worden vaak gevraagd waarom wij geen onbeperkte maandabonnementen verkopen, zoals alle andere studio’s. Om dit te doen hebben wij software nodig, een receptie, iemand die de receptie bemand en een app. En om eerlijk te zijn: wij houden van yoga maar niet zo van al het ‘gedoe’ er omheen.

Wij zijn op zoek gegaan naar een partner, iemand die het administratieve gedeelte voor ons kan organiseren, en die partner hebben wij gevonden in onze verhuurder: Health Club Jordaan. Samen hopen we dat wij het voor jou zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken, je houdt de legendarische kwaliteit en ervaring van YogaGarden, en krijgt Health Club Jordaan’s gastvrijheid, administratieve infrastructuur en hulp erbij!

 

Wat is nieuw:

 1. Alle verkoop wordt gedaan door de receptie van de Health Club.
 2. Wij hebben nu maand- en jaarkaarten met ongelimiteerde toegang tot yogalessen, de fitness en de sauna.
 3. Je kunt straks 10-rittenkaarten kopen die een jaar geldig zijn, maar deze zijn nu digitaal, en worden zo ook afgeboekt. Voor het eerst in 13 jaar gaat de prijs omhoog, en we hopen dat je dit begrijpt.
 4. Om jouw plek in de les te garanderen kan je je nu inschrijven via de app.
 5. Als je de Health Club inloopt moet je je card swipen bij de balie.
 6. Het jaarlijks lidmaatschap vervalt. In plaats hiervan betaal je eenmalig € 29 voor de pas van de HCJ.

 

Wat blijft hetzelfde:

 1. Alle lessen en docenten blijven hetzelfde, we hopen dat wij in de nabije toekomst meer lessen aan het rooster kunnen toevoegen.
 2. Marcel en Anat blijven verantwoordelijk voor de studio, het rooster en alle yoga gerelateerde zaken.
 3. YogaGarden blijft een functional yoga studio, waarin jouw eigenheid blijft gewaardeerd en gekoesterd.
 4. Je kunt je mededelingen en verzoeken altijd emailen naar: info@yogagarden.nl

Vanaf 1 december 2017 kun je bij de balie van Health Club Jordaan terecht voor al je praktische vragen en voor het aanschaffen van lessen en kaarten.

Tarief opties:

ABONNEMENTEN

Yoga-Abonnement

Onbeperkt toegang tot alle yogalessen en sauna.

• Maandelijks opzegbaar: € 69
• Jaarlijks opzegbaar: € 59

 

All-in abonnement

Onbeperkt toegang tot alle yogalessen en sauna
+ fitness en alle groepslessen van HCJ

• Maandelijks opzegbaar: € 89
• Jaarlijks opzegbaar: € 79

 

OVERIG

10 Rittenkaarten

€ 120 (1 jaar geldig)
Onbeperkt toegang tot alle yogalessen en sauna.

 

Losse les

€ 15

FAQ:

Ik heb nog oude leskaarten, zijn deze nog geldig?

Ja! Je kunt deze laten digitaliseren bij de receptie, kom op tijd omdat dit een paar minuten kan duren.

Moet ik een plek reserveren?

Ja, dit is de enige manier om een plek te garanderen, je kunt te allen tijde komen zonder reservering en als er plek is ben je van harte welkom om de les mee te doen.

Hoe reserveer ik een plek.

Scroll naar beneden voor de informatie over de app.

Wanneer kan ik reserveren?

Je kunt 48 uur voor de les reserveren en annuleren tot 2 uur voor de les.

Wat gebeurt er als ik reserveer en niet naar de les kom?

Je kunt tot 2 uur voor de les annuleren, als je niet komt en niet hebt geannuleerd wordt er een les van je rittenkaart afgeschreven omdat je nu een plek voor iemand anders bezet houdt.

Ik heb geen smartphone. Hoe kan ik een plek reserveren?

Ga hiervoor even naar de receptie, zij kunnen je verder helpen.

Hoe in te schrijven voor een les stap voor stap

Nadat je een abonnement of 10 leskaarten hebt aangeschaft ben je geregistreerd. Je ontvangt automatisch een e-mail met een uitnodiging om de Health Club Jordaan Virtualgym app te installeren. Nadat je de app hebt geïnstalleerd en je jezelf hebt aangemeld kun je lessen reserveren. Als je problemen tegenkomt met het installeren of downloaden kun je terug bij de receptie voor hulp:

1. Open de app

2. Ga naar rooster, en selecteer Yoga

3. Selecteer de les die je wilt reserveren

4. druk op reserveer nu. Je bent nu aangemeld voor de les en zal hier een bevestiging van krijgen via mail. Je ziet ook een groen V-tje voor de les staan. Als de les vol is kan je op wachtlijst drukken, je krijgt dan een e-mail als iemand zich afmeldt, je moet nu nog wel jezelf aanmelden voor de les.

5. Als je de les wil annuleren, ga je naar de les waarvoor je je hebt aangemeld, en druk op “Annuleer reservering”, ook hier krijg je een bevestiging van via e-mail.

Je kunt je 48 uur voor de les aanmelden, en maxilaal 2 uur voor de les afmelden. Zorg ervoor dat als je niet kom je wel afgemeld bent, niet afmelden kost een les van je leskaarten!

It’s in the mind rather than the world that karma’s seeds are planted.

Eknath Eswaran