Yogis are the warriors
of compassion

We can learn to unbreak
our own hearts

Practice is the effort of being there

We can only be Free
if we truly believe in Freedom

Q0 Q1 Q2 Q3

De YogaGarden

YogaGarden werd opgericht in 2004. Onze studio in het hart van Amsterdam, omgeven door een prachtige tuin, heeft één belangrijk doel: yogalessen van hoge kwaliteit aan te bieden aan een breed publiek, in een veilige, intieme sfeer, waar iedere individuele student de ruimte krijgt om te leren en te groeien.

Studenten van alle leeftijden, achtergronden en levensbeschouwingen vinden hier een plaats om te oefenen; verschillende stijlen passen bij verschillende mensen en daarom zijn onze lessen gevarieerd, maar blijven wel trouw aan de eeuwenoude principes van Yin en Yang.

YogaGarden studio 2

 

Wij geloven dat yoga beoefend kan worden in alle levensomstandigheden, ook buiten onze matten. Daarom is onze studio een non-profit-organisatie, die bestaat om docenten en studenten te ondersteunen bij hun oefeningen en ontwikkeling. We doen al het werk zelf, zonder personeel, en we streven ernaar evenwicht te vinden tussen trouw blijven aan onze visie  en overleven in de steeds groter wordende yoga-wereld.

We proberen een vriendelijke, veilige omgeving te creëren voor beginnende en gevorderde studenten om op het niveau dat hen past te oefenen: lichamelijk, geestelijk of energetisch.

De lessen kunnen lichamelijk uitdagend zijn, of juist heel mild, en alles daartussenin.
Een rustige, middelgrote studio voor de echte stadskrijgers.

Stichting YogaGarden wordt geleid door Marcel van de Vis Heil en Anat Geiger.