• Anahata Chakra. Love and compassion

  Friday Special on the 3th of November

  More info

 • King’s Day weekend yoga retreat

  at D’Alijo Yoga Retreat Centre Portugal with Anat and Marcel

  Lees verder

 • Practice is the effort
  of being there

  Patanjali

 • Teacher Trainings

  Anatomy and philosophy based trainings to learn, examine and practice. New trainings starting in October.

  Lees verder

Onze visie

Wij geloven dat een oprechte, toegewijde yogapractice een groot verschil kan maken in ons leven. Het is een verrijking die energie, inzicht en een doel geeft. Wij geloven dat de wereld warriors of compassion nodig heeft. Die moedig genoeg zijn om zichzelf eerlijk in de ogen te kijken, gedreven zijn om te veranderen wat veranderd moet worden en mildheid tonen als verandering niet mogelijk is.

Onze Studenten

Zijn gevorderden, beginners, jong, stijf, flexible, volwassenen, ouderen, zwanger, homo, hetero, moeders, vaders, dun, dik en alles ertussenin. Ieder is uniek, en iedere student heeft een practice nodig die past bij deze eigenheid. Er hoeft geen ideaal bereikt te worden: we hopen dat we ze op weg kunnen helpen naar de beste versie van zichzelf.

10 leskaarten

Background

De YogaGarden

De YogaGarden is opgericht in 2004. Hartje Amsterdam, omringd door een prachtige tuin. Het hoofddoel van onze studio: yogalessen verzorgen voor een breed publiek in een veilige en intieme omgeving, waar iedere student de ruimte krijgt om te leren en zich te ontwikkelen.

Friday
Specials

Wil je meer weten over chakra’s, filosofie, anatomie of ademhaling? Onze Friday Specials zijn avonden boordevol informatie en inspiratie voor studenten van elk niveau en achtergrond.

 

Naar onze Specials

YogaGarden
Internationaal

Onze Teacher Training wordt internationaal erkend als een van de beste yoga-opleidingen. Wij ontwikkelen samenwerkingsverbanden met partners over de hele wereld. Binnenkort gaan naar Gent en Portugal, maar ook in Nederland doen we verschillende plekken aan als Bergen en Cadzand.

Onze Wekelijkse
Lessen

Onze studio in Amsterdam is onze thuisbasis en toevluchtsoord. Iedere dag weer is dit de plek waar we de motivatie vinden ons beste beentje voor te zetten.

 

Lesrooster

Teachertraining

Of je nu echt yogales wilt geven of gewoon op zoek bent naar verdieping, een Teachertraining bied je een setting om te leren, te onderzoeken en te oefenen in een veilige en ondersteunende omgeving. Onze opleidingen hebben een stevige basis van anatomie en filosofie, de twee pijlers van een goede yogapractice. Om de kwaliteit en authenticiteit te waarborgen worden ze slechts een paar keer per jaar gegeven.

Lees verder

Background

The Fat Yogis

Er gaat natuurlijk niets boven een yogales met een leraar in real life. Iemand naast je die je inspireert en motiveert.

The Fat Yogis zijn het beste alternatief: lessen met een leraar alsof hij naast je staat, zonder opsmuk, no-nonsense. Je hoeft alleen maar op je mat te gaan staan en The Fat Yogis aan te zetten.

Lees verder

See more premium WordPress themes by TommusRhodus