• King’s Day 2019 Yoga Retreat

    at D’Alijo Yoga Retreat Centre Portugal with Anat and Marcel.

    Take me there!

Nieuwe tijden

Na 14 jaar prachtige jaren komt er helaas een einde aan Yoga Garden in de Jordaan.

Health Club Jordaan heeft besloten dat zij de yogastudio nodig hebben voor eigen uitbreiding en doeleinden. Voor ons als kleinschalige yogastudio, met als doel goede functionele lessen voor iedereen, is het heel jammer deze prachtige plek kwijt te raken.

Verandering is moeilijk, maar het is wellicht ook tijd voor iets nieuws. Yoga leert ons dat zulke momenten altijd naar nieuwe mogelijkheden tot groei en verbetering leiden. Niets blijft zoals het is, en we omhelzen wat onvermijdelijk is. Yoga is de kunst van ontspanning in het ongemak vinden, het zoet in het bittere, het licht in het donker.

De samenwerking met HCJ stopt per 1 april 2019. We hebben een nieuwe partner gevonden in Parq Studios, een nieuwe lokatie nabij het Westerpark, waar we wekelijkse lessen kunnen aanbieden en onze Teacher Training programma’s kunnen plaats vinden. Lees onze laatste nieuwsbrief voor alle details.

We houden jullie graag op de hoogte met nieuwe ontwikkelingen, hier en op onze social media kanalen.

Namaste,
Met liefde,

Anat, Marcel, Ehud, José, Betty en alle docenten van het Yoga Garden team.

Functional Yoga

Al onze teachers geven Functionele Yoga: dat betekent dat wij meer geïnteresseerd zijn in jouw ervaring dan hoe je er uit ziet. We respecteren wat jou jou maakt. Jouw Yoga practice moet niet proberen jou te veranderen in iets dat je niet bent, maar je stimuleren om de best mogelijke versie van jezelf te worden.

Onze visie

Wij geloven dat een oprechte, toegewijde yogapractice een groot verschil kan maken in ons leven. Het is een verrijking die energie, inzicht en een doel geeft. Wij geloven dat de wereld warriors of compassion nodig heeft. Die moedig genoeg zijn om zichzelf eerlijk in de ogen te kijken, gedreven zijn om te veranderen wat veranderd moet worden en mildheid tonen als verandering niet mogelijk is.

Onze Studenten

Zijn gevorderden, beginners, jong, stijf, flexible, volwassenen, ouderen, zwanger, homo, hetero, moeders, vaders, dun, dik en alles ertussenin. Ieder is uniek, en iedere student heeft een practice nodig die past bij deze eigenheid. Er hoeft geen ideaal bereikt te worden: we hopen dat we ze op weg kunnen helpen naar de beste versie van zichzelf.

Vind jouw abonnement

Background

De YogaGarden

De YogaGarden is opgericht in 2004. Hartje Amsterdam, omringd door een prachtige tuin. Het hoofddoel van onze studio: yogalessen verzorgen voor een breed publiek in een veilige en intieme omgeving, waar iedere student de ruimte krijgt om te leren en zich te ontwikkelen.

Friday
Specials

Wil je meer weten over chakra’s, filosofie, anatomie of ademhaling? Onze Friday Specials zijn avonden boordevol informatie en inspiratie voor studenten van elk niveau en achtergrond.

Naar onze Specials

YogaGarden
Internationaal

Onze Teacher Training wordt nationaal en internationaal erkend als een van de beste yoga-opleidingen in Nederland en daarbuiten. Binnenkort gaan we naar Gent, Cadzand, Portugal en Bergen.

Lees verder

Onze Wekelijkse
Lessen

Onze studio in Amsterdam is onze thuisbasis en toevluchtsoord. Iedere dag weer is dit de plek waar we de motivatie vinden ons beste beentje voor te zetten.

Lesrooster

Teachertraining

Of je nu echt yogales wilt geven of gewoon op zoek bent naar verdieping, een Teachertraining bied je een setting om te leren, te onderzoeken en te oefenen in een veilige en ondersteunende omgeving. Onze opleidingen hebben een stevige basis van anatomie en filosofie, de twee pijlers van een goede yogapractice. Om de kwaliteit en authenticiteit te waarborgen worden ze slechts een paar keer per jaar gegeven.

Lees verder

Background

The Fat Yogis

Er gaat natuurlijk niets boven een yogales met een leraar in real life. Iemand naast je die je inspireert en motiveert.

The Fat Yogis zijn het beste alternatief: lessen met een leraar alsof hij naast je staat, zonder opsmuk, no-nonsense. Je hoeft alleen maar op je mat te gaan staan en The Fat Yogis aan te zetten.

Lees verder