• Practice is the effort
    of being there

    Patanjali

  • Teacher Trainings

    Anatomy and philosophy based trainings to learn, examine and practice. New trainings starting in October.

    Lees verder

Nieuwe locatie

Sinds 1 april zijn we aan het genieten van ons nieuwe, frisse thuis bij Parq Studios, op de van slingelandtstraat 22. En we zijn erg blij om zoveel enthousiaste, positive reacties te krijgen van degenen die de studio’s al bezocht hebben.

Je kunt kiezen tussen lidmaatschap, 10 lessen kaart of gewoon een losse les – kijk naar onze prijzen.

Ben je benieuwd naar ons nieuwe rooster? Je vindt het hier.

Functional Yoga

Al onze teachers geven Functionele Yoga: dat betekent dat wij meer geïnteresseerd zijn in jouw ervaring dan hoe je er uit ziet. We respecteren wat jou jou maakt. Jouw Yoga practice moet niet proberen jou te veranderen in iets dat je niet bent, maar je stimuleren om de best mogelijke versie van jezelf te worden.

Onze visie

Wij geloven dat een oprechte, toegewijde yogapractice een groot verschil kan maken in ons leven. Het is een verrijking die energie, inzicht en een doel geeft. Wij geloven dat de wereld warriors of compassion nodig heeft. Die moedig genoeg zijn om zichzelf eerlijk in de ogen te kijken, gedreven zijn om te veranderen wat veranderd moet worden en mildheid tonen als verandering niet mogelijk is.

Onze Studenten

Zijn gevorderden, beginners, jong, stijf, flexible, volwassenen, ouderen, zwanger, homo, hetero, moeders, vaders, dun, dik en alles ertussenin. Ieder is uniek, en iedere student heeft een practice nodig die past bij deze eigenheid. Er hoeft geen ideaal bereikt te worden: we hopen dat we ze op weg kunnen helpen naar de beste versie van zichzelf.

Onze Wekelijkse
Lessen

Onze studio in Amsterdam is onze thuisbasis en toevluchtsoord. Iedere dag weer is dit de plek waar we de motivatie vinden ons beste beentje voor te zetten.

Lesrooster

YogaGarden
Internationaal

Onze Teacher Training wordt nationaal en internationaal erkend als een van de beste yoga-opleidingen in Nederland en daarbuiten. Binnenkort gaan we naar Gent, Cadzand, Portugal en Bergen.

Lees verder

Teachertraining

Of je nu echt yogales wilt geven of gewoon op zoek bent naar verdieping, een Teachertraining bied je een setting om te leren, te onderzoeken en te oefenen in een veilige en ondersteunende omgeving. Onze opleidingen hebben een stevige basis van anatomie en filosofie, de twee pijlers van een goede yogapractice. Om de kwaliteit en authenticiteit te waarborgen worden ze slechts een paar keer per jaar gegeven.

Lees verder

Background

The Fat Yogis

Er gaat natuurlijk niets boven een yogales met een leraar in real life. Iemand naast je die je inspireert en motiveert.

The Fat Yogis zijn het beste alternatief: lessen met een leraar alsof hij naast je staat, zonder opsmuk, no-nonsense. Je hoeft alleen maar op je mat te gaan staan en The Fat Yogis aan te zetten.

Lees verder